Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПрессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПрессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че
Коментари Харесай

Песков: Надявам се здравият разум за Северен поток 2 да надделее във Вашингтон

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че Москва чака здравият разсъдък за обстановката със " Северен поток 2 " да надделее във Вашингтон и че американските управляващи няма да поемат по пътя на възходящия санкционен напън. Това сподели той, разяснявайки обявата на Bloomberg по отношение на желанието на администрацията на президента Джо Байдън да показа на Конгреса отчет за спомагателни наказания по газопровода " Северен поток 2 ", съобщи ТАСС.

" Все още не знаем за какви наказания в действителност са писали Bloomberg и други. Все още се надяваме, че здравият нюх за обстановката ще надделее измежду нашите събеседници и няма да продължим по-нататък по пътя на този санкционен напън, който в действителност към този момент неведнъж показва своята неефективност ", - сподели Песков.

Според източници на Bloomberg отчетът ще разпознава нови ограничаващи ограничения, които ще обиден дребен брой съветски компании, до момента в който немските компании няма да бъдат обект на наказания. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР